21 januari 2017

Forever the Aloë vera company

De aloë vera komt voornamelijk voor in Centraal en zuid Amerika en behoort tot de lelie achtigen en heeft een medicinale en helende werking.

 

De positieve eigenschappen van aloë vera.
Aloë vera is inmiddels een bekend ingrediënt en voert meer hoogwaardige producten op gebied van voeding en gezondheid, persoonlijke verzorging, huidverzorging, cosmetica en gewichtsbeheersing.

Wat niet iedereen weet, is dat aloë vera ook gedronken kan worden. Aloë is niet alleen ideaal voor uw uiterlijke verzorging maar ook voor uw innerlijke balans. Pure aloë bevat 200 verschillende bestanddelen, heeft een rijke bron van voedingsstoffen en biedt de perfecte aanvulling op uw voedingspatroon.

De medicinale en helende werking van aloë vera is verbetering van de aanvoer van zuurstof en daarmee de algemene verbetering van zowel ons innerlijke als uiterlijke gezondheid.

Aloë vera helpt de immuniteit te verhogen, stimuleert de spijsvertering, versterkt de botten, de haren en nagels, het bindweefsel, de wanden van het vatenstelsel en zorgt voor een fitter gevoel.

De aloë vera van Forever is één van de puurste die er op de markt te vinden is.

Ook unieke bijenproducten en een groot aantal voedingssupplementen zijn aan het assortiment  toegevoegd. Pure kwaliteitsproducten die nu door miljoenen mensen dagelijks worden gebruikt.

Bekijk onze webwinkel voor meer dan 150 producten van aloë vera.